About Me

My photo
puan cham.en somi bernama gg.anak lelaki bernama mikhael mukhsin.nikah dengan gg 25/5/08.melahirkan mukhsin secara c-sec 8/7/09.masih menyusukan mukhsin secara eksklusif selama 5 bulan dan insyAllah hingga 2 tahun.terasa nikmat menjadi seorang ibu.syukur alhamdulillah.

Saturday, January 2, 2010

demam rindu


baru baik demam



heee...

riso betul aku...mukhsin demam 2 hari...demam plak tu time mlm...gg xde sbb kna standby utk clear new year punye deco. ksian ank aku sorang ni...mrengek sepanjang mlm...tp dpt gak mukhsin lelap mata bila da mnyusu...aku tpksa kol gg suh amek off pg rabu tu mntk jenguk mukhsin jap...mak aku ckp myb demam rindukn ayhnya...actually selasa lepas aku blk muor pasal gg kna dok tido kat hotel sbb nk wat deco utk new year...aku blk mlaka smlm...alhamdulillah mukhsin pun da sehat...da leh senyum..heee...

1 comment:

  1. comelny baby mukhsin ni. Nama pun sweet. Pasal solid food tu biasany time mask bubur sy akn keluarkn carrot puree dari freez dan biar ia cair sendr. Bl bubur mask sy tuang carrot tu kacau sekejap then blh la makan

    ReplyDelete